Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Болница – гр. София

Информация:

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда е най-голямото лечебно заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Открита е през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебнни заведения в страната – Аджибадем Сити Клиник.

Болницата е разположена в София в южната част на кв. Лозенец на 27 хил. кв. м. площ (52 хил. кв. м. разгърната площ). Има разкрити 575 легла в 37 клиники и отделения, 3 медико-диагностични лаборатории, 22 операционни зали, хоспис, спешно отделение, център за клинични проучвания. Структурата на лечебното заведение е многопрофилна и предлага комплексна здравна помощ в почти всички медицински направления. На територията и работи и най-големият диагностично-консултативен център в страната – Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда е акредитирана по международния стандарт за качество и сигурност в здравеопазването – JCI (Joint Commission International). От юли 2013 г. болницата е призната за Научна организация от Министерство на науката и образованието с възможности за провеждане на докторски програми и процедури за заемане на академични длъжности. Болница Токуда е носител на множество национални и международни отличия и награди.

Аджибадем Сити Клиник
Обединени в грижата за Вас

Аджибадем Сити Клиник представлява най-голямата здравна група в България – обединение на едни от най-добрите болници в страната и същевременно част от международен здравен холдинг с множество медицински структури по света.

Аджибадем Сити Клиник включва лидерите в частното здравеопазване в България: Болница Токуда и лечебните заведения от групата на Сити Клиник – Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център и Аджибадем Сити Клиник Младост в София и Медицински център във Варна. С четирите си локации заедно групата е най-мащабната структура в сектора на здравеопазването у нас. Тя обединява три болници, четири медицински центъра, над 2500 медицински специалисти, 700 от които лекари, 750 легла и комплексно обслужване на пациенти в почти всички сфери на медицината.

Здравната група се отличава с модерно технологично оборудване, уникални за страната медицински услуги и иновативни техники за диагностика, лечение и профилактика, спешни състояния и здравни грижи в почти всички медицински направления.

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда (Токуда Болница София) е носител на множество отличия:

2008 г. – Награда “Босей – стремеж към звездите” за тотално управление на качеството на JAIKA България
2009 г. – Носител на отличието на Mark Institute за най-добър здравен бранд
2010 г. – Награда на Българска уеб асоциация за най-добър уебсайт в сферата на здравеопазването
От 2010 г. насам всяка година Болница Токуда получава най-висок рейтинг за частна болница от Българска асоциация за закрила на пациента (БАЗП) за високо ниво обслужване и стандарти при спазване правата на пациента
2012 г. – Награда на БАЗП за цялостен принос в защита на правата на пациентите в България
2012 г. – Награда “Малкият принц” за принос в борбата с аутизм на Минситерство на Здравеопазването на Република България
2013 г. – Награда на Българска уеб асоциация за най-добър уебсайт в сферата на здравеопазването.
2014 г. – Награда на БАЗП за най-добра частна болница в България
2014 г. – Награда на БАЗП за най-добър медицински център в България
2015 г. – Награда на WhatClinic за отлична пациентска грижа
2016 г. – Болница Токуда е акредитирана от световно признатата акредитационна система JCI (Joint Commission International)
2018 г. – Групата Аджибадем Сити Клиник е наградена с втора награда в категория “Качество” на годишните награди на КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България)

Работно време

Контакти

tokuda.info@acibademcityclinic.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *