Адвокатска кантора Биляна Симеонова и Партньори

Адвокатска кантора – Русе

Информация:

Адвокатска кантора “Биляна Симеонова и Партньори” е сред водещите адвокатски практики в град Русе. Кантората е с над 14 годишна успешна практика в редица сфери на правото. Кантората се грижи за интересите на много физически и юридически лица. Радва се на доверието на стотици клиенти и на безупречна професионална репутация пред колегите и институциите.

Адвокат Биляна Симеонова е възпитаник на Английска гимназия “Гео Милев” – гр.Русе. Тя отлично владее немски и английски език. През 1998г. успешно завършва – Магистър по Право. Дипломира се в Юридическия факултет на РУ “Ангел Кънчев”, специалност Право. Полага държавните изпити, след което стажува в Русенски окръжен съд в периода 1999- 2000 година.

От март 2000 година до настоящия момент член на Русенска адвокатска колегия.

В периода от 2010 до2012г. – адвокат Симеонова завършва – Магистър по икономика
Дипломира се в специалност “Финансов мениджмънт” в Стопанска Академия “Д.А. Ценов” гр.Свищов. Професионалните й познания по икономика й помагат да предложи на своите клиенти договорни клаузи и решения, които са съобразени с данъчните закони и добрата счетоводна практика. Ако проблемът се окаже извън нейната компетентност, има готовност за съвместна работа с дипломирани експерт-счетоводители и могат в екип да постигнат най-добрия за клиента резултат.

2000 година – Основава адвокатска кантора “Симеонова и Партньори”.

Кантората е със седалище в град Русе и развива успешна дейност повече от 18 години, като една от утвърдените юридически кантори в града. В единодействие с широката си мрежа от асоциирани сътрудници кантората предлага голям избор от услуги във всички отрасли на гражданското и търговското право.

Дава устни и писмени консултации и изготвя проекти за договори на български, немски и английски език.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 17:00ч.
Вторник от 09:00 до 17:00ч.
Сряда от 09:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 17:00ч.
Петък от 09:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

office@advokatsimeonova.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *