Унищожители

Фирма за борба с вредители

Информация:

Унищожители са професионален екип за борба с вредителите, които нагло нападат домовете, заведенията, магазините, градините и други обекти на хората! Ние гарантираме, че ще унищожим вашите нагли вредители трайно ,безвредно и бързо.

При извършване на всички ДДД услуги, ние използва иновативни методи за борба с вредители в комбинация с най-ефективните пест препарати за професионална употреба, които действат дори и върху т.н резистентни (устойчиви) популации от насекоми, акари и гризачи.

ДДД фирмата УНИЩОЖИТЕЛИ извършва професионална, високо ефективна дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация в областта на туризма, хранително-вкусовата и текстилната промишленост, учебни заведения, детски и здравни заведения, административни сгради, производствени и складови помещения, силози, обществени обекти и частни домове.
Дейността се осъществява под контрола на РЗИ (бивше ХЕИ), Министерство на здравеопазването (МЗ) и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ).

Съществуваме от 2008г. и имаме индивидуален подход към всеки клиент независимо от вида и площта му, като постигаме отлични резултати, както в жилища така и в търговски обекти от всякакъв тип и размер. Препаратите, които употребяваме са от най-ново поколение като голяма част от тях са без цвят и миризма и не са канцерогенни (нямат ракообразуващо действие).

В следствие на предлаганото високо качество, фирмата ни изгради филиали в градовете в София, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Добрич, Благоевград и е една от най-бързо развиващите се ДДД фирми в България.

Унищожаваме и прогонваме повече от 20 различни вида вредители и постоянно разширяваме познанията си за да можем да предлагаме възможно най-качествените ДДД услуги у нас.

Работим по съвременни методи и със специализирана техника, която позволява достъп и до най-трудно достъпните места.
Предлагаме високо качество гарантиращо вашето спокойствие, чрез спазване на всички съвременни изисквания за опазване здравето на клиентите и околната среда и същевременно постигане на гарантиран дълготраен ефект.
Освен унищожаване на насекоми и гризачи и извършване на дезинфекция, фирмата предлага и решения за прогонване на змии, гущери, котки и кучета, без да ги наранява, тъй като те не са типични вредители, а някои от тях са и защитени от закона.

Основните ни принципи са:
– Да посещаваме клиента в удобен за него ден и час.
– Да спазваме разходните норми на професионалните пест препарати според техните предписания.
– Да правим обратна връзка след първата обработка, за второто окончателно третиране.
– Да издаваме протокол с нужните описания за извършената обработка.
– Да пристигаме навреме – Дезинфекторите пристигат навреме в уговорения ден и час (+)-10 мин.,освен ако не сме възпрепятствани от трафика.
– Работим без почивен ден за пълното удобство на нашите клиенти.
0 Основна цел е всеки клиент да остане максимално удовлетворен от професионалните услуги и ако отново се нуждае от услугите на Унищожители да се довери пак на нас.

Акцията по унищожаването е в два етапа. Извършваме две обработки за да бъде ефекта пълен, а гаранцията дълга.
Давността на гаранцията е 6 месеца, считано от датата на втората обработка.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 22:00ч.
Вторник от 08:00 до 22:00ч.
Сряда от 08:00 до 22:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 22:00ч.
Петък от 08:00 до 22:00ч.
Събота от 08:00 до 22:00ч.
Неделя от 08:00 до 22:00ч.

Контакти

unishtojiteli@gmail.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *