Счетоводна кантора КОНТ С

Счетоводно обслужване – София

Информация:

Нашето пътуване започна през 1997 г. и успешно продължава и до днес. Стартирахме с малки компании и бавно се развивахме в правилна посока, като днес обслужваме и някои от водещите компании в сферата на рекламните услуги, строителни и ремонтни услуги, дружества, занимаващи се с търговия на разнообразни продукти и други.

С времето осъзнахме, че не предлагаме просто счетоводни услуги, а цялостни бизнес решения. Предлагайки пълно счетоводно и административно обслужване, ние позволяваме на клиентите си да се фокусират върху важните за тях аспекти и да развиват бизнеса си успешно.

Присъединете се към нашата история и нека се развиваме заедно, без да се притеснявате, че бизнесът Ви расте. Ние ще се погрижим за финансово счетоводните аспекти, както и за административната тежест.

С повече от 23 години опит в сферата на счетоводните услуги, ние сме в състояние да Ви предложим високо качество на счетоводно обслужване и професионална експертиза. Екипът ни ще се погрижи за всички счетоводни и данъчни аспекти, като ви помагаме да се фокусирате върху по-важните за Вас аспекти, с които да развивате бизнеса си.

Конт С ЕООД предлага пълно счетоводно обслужване на абонаментен прицип. Ние вярваме, че това е правилният подход в дългосрочен план към правилното изпълнение на счетоводните ангажименти и постигане на максимални резултати за клиента, както и максимално съотношение на цена и предлагани услуги.

Работно време

Понеделник от 08:30 до 17:30ч.
Вторник от 08:30 до 17:30ч.
Сряда от 08:30 до 17:30ч.
Четвъртък от 08:30 до 17:30ч.
Петък от 08:30 до 17:30ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

info@kont-s.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *