Салон за красота Жадор

Информация:

Салон за красота “Жадор” предлага следните процедури на клиентите си: пресотерапия, лазерна епилация и терапии за лице.

Пресотерапията е е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да изхвърли токсините. Подобрява и кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород, както на третираните зони, така и на целия организъм. След първата процедура чувството за умора в крайниците изчезва. Усещате се леки и отпочинали, а кожата ви е видимо по-гладка. Този вид терапия се препоръчва за оформяне и стягане на тялото и стопяване на мазнините, при борба с целулита, за отслабване и детоксикация, премахване умората в краката и облекчаване на болката в гърба и кръста.

Най-новата лазерна технология MISTER LASER, която е на пазара в момента, се предлага и в Панагюрище.
Премахването на нежеланото окосмяване е проблем, довел до измисляне на бръсначи, депилиращи кремове, различни видове кола маски, механични и електрически епилатори, а от около 15 години и на най-новия метод – лазерна епилация. И именно той засега се оказва най-доброто решение на проблема. В Панагюрище вече се предлага най-новият и абсолютно безболезнен начин за премахване на нежеланото окосмяване – MISTER LASER 109 с година на производство 2017-та.

Това е най-новата лазерна технология, която е на пазара в момента. Уникалната му дълга импулсна ширина от 810 nm прониква през епидермиса и достига космените фоликули. Според теорията за селективната абсорбция на светлината, използването на меланинови клетки абсорбира светлина с конкретна дължина, космените фоликули произвеждат топлина и по този начин се унищожават селективно, за да се избегне паралелно увреждане на заобикалящите ги тъкани. По време на процедурата уникалната сапфирена охлаждаща технология на системата извършва кратковременна анестезия на кутикула, като предотвратява изгарянето на кожата, и постига безболезнена, бърза и трайна епилация. Предвид важните отметки, които го отличават от всичко, което е било познато до сега, тази промяна беше отправната точка, която ме накара да се замисля в тази посока – да инвестирам в него и да го предложа на моите пациенти като още един щрих от богатата гама на услуги, които предлага моето студио Жадор.

Работно време

С предварително записване на часове.

Контакти

office@1success-bisiness.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *