Автомивка – Еко Кредо

Еко автомивка в центъра на София – кв. Лозенец

Информация:

Винаги много сме се интересували от екологията и опазването на природата и търсихме приложение, което да е ежедневно необходимо и достъпно. Решихме да направим автомивка, която да не използва огромните количества вода, които се използват при конвенционалните автомивки.

Посетихме световните специализирани изложения в Германия, Италия и Швейцария. Срещнахме се с много собственици на автомивки в тези държави. Запознахме се с най-новите тенденции в областта на екологичното миене и почистване на автомобилите.

По време на изложенията тествахме десетки машини. Запознахме с качествата на най-съвременните и модерни машини за почистване на автомобили.

Останахме изключително впечатлени от качеството на машините на италианската фирма Bieffe Farinelli, която е лидер на пазара в Италия – държавата с най-много производители на машини с гореща пара в света. Те произвеждат повече от 30 години машини, които работят с гореща пара и пестят стотици литри вода всеки ден.

Подписахме договор за внос и дистрибуция на техните продукти в България и изкарахме едноседмично обучение как да използваме парата не само за автомобили, но и за детските столчета, да санитизираме климатици и въздухопроводи, да почистваме постелки, които клиентите използват у дома или на които спят техните домашни любимци.

Посветихме няколко месеца, за да намерим биоразградими препарати, които да чистят добре и да оставят свеж и траен аромат. Използвахме озонатор във всяка кола и проследявахме трайността на ефекта, специално с коли на пушачи и на собственици на кучета.

След повече от 200 почистени тестови атомобила, в началото на месец април 2019г, открихме официално нашата автомивка за сухо пране на салони на автомобили и външно измиване с гореща пара Еко Кредо в квартал Лозенец.

Сега вече можете да видите как може да изглежда и ухае автомобилът Ви, благодарение на силата на горещата пара.

При конвенционалното външно измиване на лек автомобил се използват между 200 и 300 литра вода. При измиване на автомобил с гореща пара се използват между 5 и 6 литра вода. Сами можете да направите разликата!

Работно време

Понеделник от 09:00 до 18:00ч.
Вторник от 09:00 до 18:00ч.
Сряда от 09:00 до 18:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 18:00ч.
Петък от 09:00 до 18:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

info@ecocredo.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Контакти

Ако желаете да се свържете с нас или имате някакви въроси, ние сме насреща.

office@1success-business.com

0888 818 063

Добавете фирма БЕЗПЛАТНО

Ще ви отнеме само няколко минути.