Файър Секюрити Системс ЕООД

Системи за сигурност – fire security systems

Информация:

“Файър Секюрити Системс” ЕООД извършва техническо обслужване и поддръжка на пожароизвестителни системи, пожарогасителни системи, системи за отвеждане на дим и топлина, системи за гласово уведомяване, вътрешни пожарни кранове, системи за видео наблюдение, сигнално-охранителна техника, контрол на достъп, ел.инсталации и оборудване.

“Файър Секюрити Системс” ЕООД с широк обхват на предлагане на продукти и развива портфолиото си в две основни направления – електрооборудване (Electro) и системи за сигурност (Alarm). Фирмата предлага отделни продукти и цялостни решения на утвърдени производители, подходящи за всякакъв вид стопански обекти.

Основно конкурентно предимство на “Файър Секюрити Системс” ЕООД е изградения собствен бизнесмодел за устойчиви отношения, предлагане на качествени продукти, висок стандарт и персонализиран модел на работа. Въз основа на това компанията се ползва със заслужено доверие и поддържа имиджа си на утвърден професионален, сигурен и стабилен партньор.

“Файър Секюрити Системс” ЕООД разполага с висококвалифициран компетентен екип, готов да предложи решение за всеки представен казус.

Водена от желанието си да е винаги “Близо до професионалните клиенти”, компанията има създадени от нея сервизни екипи които са с професионален и дългогодишен опит в Електрониката, Електрооборудване, Комуникационни мрежи и системи.

Организацията ни позволява техническо изграждане или поддръжка до всяка една точка на България.

Фирмата предлага:
– противопожарни одеала;
– пожарогасители;
– пожарни шлангове;
– пожарни кранове;
– пожарни струйници;
– пожарни касети;
– видеонаблюдение и други.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 17:00ч.
Вторник от 09:00 до 17:00ч.
Сряда от 09:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 17:00ч.
Петък от 09:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

info@firess.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *