Lifeguard Shop

Онлайн магазин за търговия на водно – спасително оборудване и спасителни средства за спасяване

Информация:

Фил Трейдинг ЕООД – Варна се занимава чрез своя електронен магазин ” www.lifeguard-shop.eu ” с търговия на водно – спасително оборудване, спасителни средства за спасяване, униформи за водния спасител, необходими преносими аптечки за първа долекарска помощ със специално подбрани медицински консумативи за указване на помощ при инциденти около икли в басейна или на плажа , силиконови маски за персонални обдишвания, коплекти АМБУ и също така линия от дрехи с лога свързани с водното спасяване.

Фил Трейдинг ЕООД се занимава чрез своя електронен магазин www.lifeguard-shop.eu с търговия на водно – спасително оборудване, спасителни средства за спасяване, униформи за водния спасител, необходими преносими аптечки за първа долекарска помощ, маски за персонални обдишвания, АМБУ и също така модна линия от дрехи с лога свързани с водното спасяване, морето и тн.

E – Магазин www.lifeguard-shop.eu е официален сътрудник на Български Червен Кръст в разпространението на водно спасително оборудване и екипировка за басейни и плажове.

Фил Трейдинг е собственик и на друг уеб сайт – www.vsskursove.com, който е тясно свързан със структурите на БЧК – Варна и техния отдел водно спасяване. Сайтът предоставя информационна услуга за видовете курсове, които се провеждат, както и програмите на курсистите обучаващи се в различените видове курсове.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 19:00ч.
Вторник от 09:00 до 19:00ч.
Сряда от 09:00 до 19:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 19:00ч.
Петък от 09:00 до 19:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

fsilov@lifeguard-shop.eu

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *