Bambikids

Магазин за детски стоки – гр. Казанлък

Информация:

Мисията на фирмата Bambikids е да улеснява родителите при отглеждането на най-скъпото за всеки един от нас -децата, защото помагайки им в грижите за тях ,ние се грижим за бъдещето. Предлагаме качествени стоки на известни търговски марки, в съчетание с перфектно обслужване и отношение към клиентите ни. Винаги се стремим да дадем точния съвет и пълната информация на клиента за интересуващата го стока, а също така и за целесъобразноста от нейното закупуването. Предлагаме на клиентите различни варианти за решаване на даден въпрос, за да може клиента да избере кой най добре му подхожда.

Това се получава поради факта, че фирмата е в бранша , с търговия с детски стоки, от 2009 година, като в периода 2012 г- 2014г. значително разшири асортимента си от предлаганите стоки за детето във физическите магазини на фирмата. Във фирмата работи изключително отзивчив и компетентен персонал, който винаги може да помогне на клиентите по интересуващия го въпрос.

Фирмата държи да има доволни клиенти, като това е в резултат на обучение на служителите във фирмата и на техните лични качества. Постоянно се учим, следим развитието на пазара с детски стоки, а също така усвояваме и прилагаме най-добрите търговски практики.

С израстването на детето се променят и неговите нужди. За това ние развиваме асортимента от стоки, които биха били от полза за неговото физическо, умствено и психическо развитие.

За доброто прохождане и по нататъшно правилно развитие на ходенето на детето ние предлагаме нашите съвети и най-вече на лекари специалисти за това какви обувки да се изберат за детето. Като в нашите магазини предлагаме всякакви обувки според сезона, които да изпълняват всички предписания и детето да расте със здрави крачета и добра стойка.

Магазинът предлага голяма гама от следните продукти:
– бебешки колички, легла дървени с люлка, кошари сгъваеми, дрешки и буйки, бебешка козметика, храни и памперси, играчки, санитарни пособия, шишета за кърмене и др;
– столчета за кола, столчета за хранене;
– олекотени спални комплекти, одеалца, комплекти за спане от 3 и 4 ри части, балдахини;
– проходилки, триколки, коли за яздене;
– акумулаторни коли, джипове, мотори и др;
– тротинетки, скейбордове, пенибордове, ролери и кънки, и др;
– играчки;
– детски обувки;
– велосипеди без скорости и със скорости, балансьор;
– различни видове люлки, батути;
– различни стоки за игра навън –пласмасови къщи, баскет и др.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 18:00ч.
Вторник от 09:00 до 18:00ч.
Сряда от 09:00 до 18:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 18:00ч.
Петък от 09:00 до 18:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

i.karaenev@gmail.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *