Зоомагазин Дай Лапа

Зооборса Катнип – Варна

Информация:

Преди повече от 5 години ние отворихме нашия малък зоомагазин на площ само от 15 кв.м в гр. Варна. С много усилия и старание през следващите години успяхме да създадем и да се утвърдим като една от една от най-големите зооборси за гр. Варна на площ от 200 кв.м. С ниски цени, постоянни промоции и перфектно обслужване успяхме да спечелим хиляди клиенти от цяла България.

И сега с натрупаните познания и опит за нуждите на вашите домашни любимци, ние решихме да започнем едно ново начинание, а именно – онлайн магазин. В него събрахме най-доброто за Вашите питомци – от най-качествените гранулирани и консервирани храни до вкусни лакомства, аксесоари и специални диети. Тук ще намерите над 50 марки от най качествените храни и аксесоари.

Екипът на Зооборса “Дай Лапа” разбира колко важна част от семейството Ви е вашият домашен любимец. Затова с удоволствие ще Ви предостави помощ и професионален съвет при избора на търсения от Вас продукт. Нашата цел е да Ви предоставим най-качествените продукти в най-кратки срокове и на най-добри цени.

С обич и грижа,
Екипът на Зооборса “Дай лапа”

В зоомагазин Дай Лапа можете да откриете следните марки храни: Classic Friends, DR. CLAUDERS, EUKANUBA, GRAN CARNO, HAPPY DOG, FURMINATOR, HAPPY CAT, MODERNA, Merial, NOBBY, NUEVO, Natura, OPTIMA, ORIJEN и други премиум марки.

Работно време

Понеделник от 08:30 до 20:00ч.
Вторник от 08:30 до 20:00ч.
Сряда от 08:30 до 20:00ч.
Четвъртък от 08:30 до 20:00ч.
Петък от 08:30 до 20:00ч.
Събота от 08:30 до 20:00ч.
Неделя от 08:30 до 20:00ч.

Контакти

shop@daylapa.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *