Денонощни магазини NON STOP 21

Денонощна верига магазини – Шумен

Информация:

В магазини “NON STOP 21” може да намерите голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, захарни изделия, ядки, чипс, кафе, тютюневи изделия , както и богат асортимент от аксесоари за тях.

За нашите клиенти ние работим 24 часа , 7 дни в седмицата. При нас ще намерите богат асортимент от стоки на добри и конкурентни цени. Нашите служители ще ви обслужат качествено , бързо и винаги с усмивка.

Това е мястото в гр. Шумен, където ще намериш изключителни алкохолни и безалкохолни напитки с доказано качество и произход; тютюневи изделия и аксесоари за тях; уникални сладки и солени изкушения; качествено кафе! Освен масово търсените напитки, тук ще откриеш интересни, рядко срещани марки и лимитирани бройки алкохолни напитки, луксозни подаръчни сетове, маркови тютюневи изделия. Магазини Non Stop 21 са официален партньор на IQOS. Това означава, че при на може да намериш целия асортимент от продуктите им, както и обслужване – замяна и ремонт на устройства. Ако пък търсиш наргиле – разполагаме с огромно разнообразие по отношение на цена и вид.

Очакваме те, за да приготвим твоето кафе; да ти помогнем с избора на висококачествена напитка; да си подсладиш и разнообразиш деня …

Магазини NON STOP 21 се намират на шест места в гр. Шумен: Ул. Родопи 20 ул. А. Константинов; бул. “Славянски” 5; бул. “Славянски” 62; ул. “Съединение” 39; пл. Гривица.

Работно време

От Понеделник до Неделя 24-7ч.

Контакти

nonstop_2103@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *