Бутик Аксел Харди

Бутиков магазин за дрехи

Информация:

Уникалният стил, който създава дизайнерката Аксел Харди е микс от фънки елементи, лагенлук, бохо-шик, кежуал-шик, авандгард. Материите се подбират внимателно за всеки сезон. Концепцията на дизайнерката е да създава различни и уникални облекла и в същото време максимално комфортни. Повечето са в универсален размер и са подходящи за всеки тип фигура и възраст.

Уникалният стил, който създава дизайнерката е микс от фънки елементи, лагенлук, бохо-шик, кежуал-шик, авандгард. Материите се подбират внимателно за всеки сезон. Летните колекции са изработени от лен, памук, естествена коприна и естествена вискоза. За зимните колекции се използват памук, вълна-виржинска, кашмир, алпака, естествена вискоза. Типично за стила на марката е комбинирането на плетива и плат. Много от моделите са двулицеви като оверлогът е декоративен и изработен от прежда и е отличителен белег на бранда. Концепцията на дизайнерката е да създава различни и уникални облекла и в същото време максимално комфортни. Повечето са в универсален размер и са подходящи за всеки тип фигура и възраст.

Производството се извършва в малка собствена модна къща и притежава мотивирани квалифицирани професионалисти. Всеки един модел се изработва индивидуално в затворен кръг манипулации от изплитане до пакетиране като готово изделие. Поради тази причина всяка една дреха е уникална. Ръчно плетените модели се изплитат от изключително сръчни майсторки на този занаят.

Дизайнерката Аксел Харди участва на най-престижните модни събития в България като Златна игла, Бг Модна икона,Седмицатана модата в София и др. Много от дефилетата могат да се видят в You tube и интернет.

През 2019 дизайнерката Аксел Харди е удостоена с най-престижния приз за мода на Академията за мода в България – Златна Игла 2019 в категория Модна Иновация

Работно време

Понеделник от 09:00 до 19:00ч.
Вторник от 09:00 до 19:00ч.
Сряда от 09:00 до 19:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 19:00ч.
Петък от 09:00 до 19:00ч.
Събота от 09:00 до 19:00ч.
Неделя от 09:00 до 19:00ч.

Контакти

axelhardy@yahoo.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *