Мебелна фабрика – Даниел Ценев

Изработка на мебели по поръчка

Информация:

Мебелна къща “Даниел Ценев” притежава мебелна фабрика, в която се създават мебели по каталог, обзавеждане по проект и интериорен дизайн.

Фабриката е позиционирана в град Елин Пелин и от години е на пазара за мебели и обзавеждане. Именно това е причината във фабриката за мебели да са наети проектанти и дизайнери с висока креативност и богат опит, а техните идеи се реализират от монтажни групи с опит и висока мотивация. Целият производствен процес е организиран така, че фирмата може да се похвали, че интериорните дизайни, създадени под неговото име са от най-висок клас.

Мебелна фабрика “Даниел Ценев” предлага пълно обзавеждане за дома, дневната, спалнята, детската, нисши, боксове по индивидуални проекти. Разполага с прецизно избран екип, съставен от професионални дизайнери, опитни монтажни групи и ефективна администрация, които се грижат и контролират всеки етап от изпълнениет на вашия проект. Опитът на фирмата е утвърдил фирмени стандарти за качество на предлаганите услуги и продукти.

Екипът възприема всеки проект като предизвикателство и се стреми да предложи дизайн и качество от най-висок клас. Резултатът е прецизни и функционални интерирни решения разработени въз основа на непрестанен диалог с клиента, компонентно отношение на нашите служители и взаимно доверие.

Мебелна фабрика – “Даниел Ценев” изцяло ще Ви съдейства при избора на кухня по поръчка, спално обзавеждане и холно обзавеждане за Вашият дом. Към всеки клиент подхода е индивидуален спрямо нуждите и определения бюджет. Ето защо за повече информация можете да се свържете с нас и да обсъдим какво е най-доброто решение за Вашето жилище. Изградете своя дом с уникален дизайн и по Ваш вкус чрез услугите на мебелна фирма – Даниел Ценев. Специалистите от мебелната къща ще Ви помогнат да изберете най-подходящите цветове и форми на мебелите, които ще придадат допълнителен уют и модерно излъчване на жилището Ви.

За обзавеждането на Вашата кухня мебелна фирма Даниел Ценев предлага:
– цялостна изработка на кухненското пространство – като се започне от проекта и се стигне до монтирането;
– маси за хранене – от дърво или МДФ, по поръчка или по каталог, с различни размери и форми;
– столове – за трапезарията или барплота, от дърво или друг материал;
– кухненски шкафове, плотове и т.н.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 17:30ч.
Вторник от 09:00 до 17:30ч.
Сряда от 09:00 до 17:30ч.
Четвъртък от 09:00 до 17:30ч.
Петък от 09:00 до 17:30ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

daniel_cenev@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *