ИВД Дизайн

Студио за дизайн и обзавеждане

Информация:

Фирмата изработва изцяло вътрешен и външен дизайн, и проектиране на уникални мебели. Предлага консултации, проектиране, 3D визуализация и изпълнение.

“ИВД Дизайн” е студио за интериорен дизайн с гъвкави условия на работни отношения. Предлагаме няколко варианта за съвместна дейност – изготвяме частични или цялостни решения от началото до края на процеса. По-надолу можете да разгледате подробно услугите, които извършваме и да се запознаете с начина ни на работа.

Подхождаме индивидуално към нуждите и желанията на всеки клиент, затова му даваме право на избор, като чрез попълване на формуляр се определя точната стойност. Всеки проект има различни параметри, които образуват цената му. Тя зависи главно от следните фактори: квадратура, желанията и изискванията на клиента, сложността на детайлите на проекта и визуализацията му, какво е състоянието на обекта, обема промени по първоначално договорените условия.

Пътят от 3д визуализацията на мечтания дом до готовото за живеене пространство често е изпълнен с предизвикателства. Клиентът може да разчита не само на концепцията по обзавеждането, но и на изпълнението ѝ. Ние осигуряваме вашето спокойствие по цялостната реализация на концепцията. А спокойствието в днешно време е ценен ресурс. Спокойствие, че ще спестите пари от излишни повторни ремонти и ще избегнете разправии с майстори.

Комуникацията по време на целия проект е изключително важна за нас и е задължително условие за успешен краен резултат.

Други услуги от студиото:
– дърводелци;
– реставратори на мебели;
– художници;
– скулптори;
– 3D визуализатори;
– подизпълнители на строително-ремонтни дейности;
– рисуване върху стъкло;
– работа с епоксидна смола;
– производство на мебели по поръчка;
– изработка на дизайнерски мебели специално за вас.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 19:00ч.
Вторник от 09:00 до 19:00ч.
Сряда от 09:00 до 19:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 19:00ч.
Петък от 09:00 до 19:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

info@ivddesign.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *