Къща за гости Калина

Къща за гости – Свети Влас

Информация:

Вила Калина е разположена на южният склон на Стара планина с изглед към Черно море. Намира се в тихия и незастроен квартал на град Свети Влас, в близост до курортен комплекс Слънчев бряг.

Вила Калина е 3-етажна къща за гости с 5 отедлни и самостоятелни стаи. На първия етаж е разположена стая тип студио с напълно оборудвана самостоятелна кухня. На втория етаж са изградени 2 стаи, всяка с капацитет за трима души. Стаите разполагат с голяма тераса с изглед към Черно море. Едната от стаите има и втора тераса с изглед към планината. Третият етаж се състои от две по-малки стаи с капацитет от по двама души.

Къщата разполага с баня и тоалетна на всеки етаж, има ютия с дъска за гладене и сешоари. Стаите са обзаведени индивидуално. Във всяка от тях има гардероб, тоалетна масичка с огледало, цифрова телевизия, климатик и Wi-Fi.

Вилата разполага с двор от 420 кв метра, обграден с високи плътни огради. В парцела са построени голяма, напълно оборудвана външна кухня с маси и столове, отговарящи на целия капацитет на базата. Кухнята е оборудвана технически с 2 броя хладилника с фризер, 2 броя газови котлона, микровълнова печка, фритюрник, фурна с ел. котлони, кафе машина, сокоизстисквачка, пълен набор от посуда, телевизор с цифрова тв и Wi-Fi.

Работно време

С предварителна резервация

Контакти

office@1success-bisiness.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *