Маднес Моторспорт

Автосервиз и чип тунинг на автомобили

Информация:

Автосервиз “Маднес Моторспорт” се занимава със силов и чип тунинг в град Пловдив като работи с лицензиран софтуер и сертифицирана техника на DimSport Technology – световна фирма със солидно реноме в областта.

Притежаваният от дружеството дино-стенд прави прецизни измервания на преден и заден мост на всякакви автомобили, включително 4×4. Има максимална възможност за изпитване на превозни средства до 2, 5 тона на ос.

Екипът на фирмата се състои от мотивирани специалисти, които специализират всяка година извън България, прилагайки тук най-съвременните новости в областта на силовия и чип тунинг. Това е гаранция за професионализъм и добро ниво на отношение към клиента.

Чип тунинг се предлага за всакакви марки автомобили: Алфа Ромео, Ауди, Бентли, БМВ, Шевролет, Ситроен, Форд, Хонда, Хюндай, Ягуар, Киа, Ивеко, Исузу, Мазда, Пежо, Порше, Сеат, Тойота, Валво, Фолксваген и много други.

Части за силов и чип тунинг във фирмения Madness Motorsport магазин се предлагат и части за силов и чип тунинг в следните категории:
– RP Turbo;
– Precision Turbo;
– Garrett;
– Intercoolers;
– Injectors;
– Wastegates.

Работно време

Понеделник от 10:00 до 19:00ч.
Вторник от 10:00 до 19:00ч.
Сряда от 10:00 до 19:00ч.
Четвъртък от 10:00 до 19:00ч.
Петък от 10:00 до 19:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

office@madness-motorsport.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *