Ауто Експрес БГ ООД

Автосервиз – Варна

Информация:

Сервизният център на “Ауто Експрес БГ” ООД и персоналът назначен в дружеството са пряк наследник на “Ауто Експрес” ООД (оторизиран сервиз за Рено и Дчия ) и са с дългогодишен опит от над 25 години в областта на автомобилните услуги в България.

Сервизът покрива напълно изискванията за оборудване, квалификация на персонала, организация на сервизната дейност и други качествени показатели.

Ауто Експрес БГ” ООД разполага с:
– автосервиз с десет броя сервизни клетки и автомивка, на един етаж с площ от 724 кв.м., снабдени с камери за постоянно видео наблюдение, денонощна охрана, автоматична бариера с портиери;
– административна сграда на два етажа с площ 276 кв.м. – състои се от просторна приемна за обслужване на клиенти, зона за изчакване, офис на счетоводен отдел и офис за бизнес срещи;
– производствена сграда на два етажа със застроена площ от 103 кв.м.- включва склад за бои и материали и административен офис;
– два броя бояджийни камери /леки и товарни автомобили/ с четири броя подготвителни халета
– 38 броя паркоместа за престой на автомобили /22 броя открити паркоместа, 16 паркоместа с навес от метална конструкция покрит с метална мрежа против градушки/ и 2 обособени паркоместа за хора с увреждания – част от тях разположени в близост до зоната за приемане на клиенти и останалата част до зоната за извършване на автосервизното обслужване на автомобила.

“Ауто Експрес БГ” ООД разполага с необходимата материално-техническа база за извършване на сервизно обслужване на автомобили, включваща основно оборудване като:
– стендове за регулиране; Стенд-Дозер; Машина за зареждане на климатици; Компресори /малък, голям/;
– спирачни стендове; Подемници; Крикове /въздушни, хидравлични/; Канали; Годишни Технически Прегледи;
– закрита зона за приемане и оглед на автомобили, която е снабдена с двуколонен крик; Хидравличен кран / 1 т./; Заваръчни апарати / Аргон и CO2 /; – машина за изправяне на вдлъбнатини, причинени от градушки / спотъри с различни накрайници /;
– FESTOOL машини /прахоизсмукване, обработка на повъхности, полиране и др./;
– диагностични апарати; Гумомонтажна машина; Машина баланс гуми; Автомивка /снабдена с пароструйка, прахосмукачка и едноколонен подземен маслен крик/ и други специализирани инструменти.

В дружеството са наети лица на постоянен трудов договор, които притежават необходимата квалификация и задължителен минимален стаж по специалността си и са преминали необходимото обучение за извършване на основните дейности на дружеството. Структурата на персонала включва: ръководители, специалисти, техници и приложни специалисти, административен персонал и квалифицирани работници.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 17:00ч.
Вторник от 08:00 до 17:00ч.
Сряда от 08:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 17:00ч.
Петък от 08:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

service@autoexpress.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *