Автостъкла Ксиви

Специализиран автосервиз за стъкла

Информация:

Автосервиз КСИВИ – предлага следните услуги: продажба на автостъкла с доживотна гаранция за монтажа монтаж на автостъкла автомонтьорски услуги продажба и монтаж на автоаларми системи за автозаключване на всички видове автомобили Първокачествени автостъкла от Автосервиз КСИВИ Когато е невъзможно стъклото да бъде възстановено, Автосервиз КСИВИ предлага нови автостъкла. Работим с оригинални автостъкла на Pilkinton или китайски на Xug. Монтажните лепила който използваме са на известната фирма Sika. Можем да възстановим и фаровете на автомобила, ако са от пластмаса и са помътнели. Полиране на фаровете е възможно благодарение на технологията на 3M Headlight Lens Restoration System. Доказано, е че челното стъкло носи 30% от сигурноста на пасажерите в автомобила.

При напукано челно стъкло на вашия автомобил вие нямата добра видимост върху пътната обстановка. При сериозно ПТП ако вашето челно стъкло не е монтирано добре Вие може да се озовете на улицата и там Ви чака друга опасност от блъскане от друг автомобил. При напукано съкло се нарушава хермеритаризацията на автомобила което води до запотяване на прозорците и слаба видимост на обстановката около вас. Възтановяване на спукани автостъкла Технологията по корекцията не е измислена от нас. От 70-та година в САЩ се извършва тази услуга – възстановяване на спукани автостъкла. В България много хора бъркат възстановяването на спукани автостъкла с лепенето на спукани автостъкла, но самата технология е запълване със специално разработен за целта фотополимер. След самия ремонт на автостъклата, мястото където е извършена самата поправка на стъклото на автомобила, се обработва за около 2 – 3 мин. с UV лампа и самия фотополимер става твърд като стъклото, с което се завършва и самото лепене на автостъкла. Лепенето на спукано предно стъкло е желателно да бъде направено бързо, за да не се получи замърсяване на спуканото стъкло,което ще намали и самото качество на лепене на челно стъкло.

Възстановяване на спукани автостъкла в София е възможно да бъде направено и на място на пътя стига атмосферните условия да са подходящи за лепене на автомобилни стъкла. Цените на автостъкла са винаги по-високи от това да бъде възстановено самото автостъкло. За възстановяването на автостъклата ние ползваме продукти, инструменти и технология на американската фирма Glass Mechanix. Автосервиз КСИВИ работи на посочен от вас адрес в района на София, само ако за целта има нужните условия. Стъклата, които са имали лека люспа, звездичка или други наранявания, за чието възстановяване не са взети мерки, пускът лъч, който трудно се възстановява. Затова всеки сам решава ако има такъв проблем дали да вземе мерки навреме.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 17:00ч.
Вторник от 09:00 до 17:00ч.
Сряда от 09:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 17:00ч.
Петък от 09:00 до 17:00ч.
Събота от 09:00 до 13:00ч.
Неделя – почивен ден.

Контакти

office@1success-bisiness.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *