Автосервиз Андонов Ауто

Автосервиз – Пловдив

Информация:

През 2003 година се създава автосервиз аутоунион (auto union) ООД. До 2006 аутоунион е официален представител на ауди и сеат за град Пловдив. През 2014 година Стоян Андонов се отделя и създава автосервиз Андонов Ауто 2014 ЕООД. Автосервизът разполага с високо квалифицирани инженер диагностик, електротехник и механици. За изминалите години сме постигнали изключителни резултати, а клиентите ни са оставали винаги доволни от прецизността ни и сервизните условия. Автосервизът е оборудван със специализиран инструменти и диагностични тестери за VolksWagen Audi GROUP. Защо да изберете нас? Ние се раборим с качествени авточасти и поставяме точна диагностика. Стремим се обслужването, услугите и ремонтите да са в срок, и с високо качество.

Стараем се винаги да сме в крак с новите технологии, уреди и решения, както за по-старите, така и за най-модерните автомобили. Качеството, което предлагаме е винаги на най-високо ниво – апаратура, техници, местоположение, сграда.

Благодарение на иновациите, с които разполага сервизът, изключителният екип от инженери и механици, успяваме да удовлетворим нуждите и желанията на всичките ни клиенти, като винаги се вписваме в рамките на уговореното време за ремонт.

Винаги даваме няколко предложения за цена, съобразена с нуждите, желанията и жъзможностите на клиентите ни, за да бъдат те доволни, ремонтите успешни, а колите винаги в най-добро състояние след престоят им при нас.

Работно време

Понеделник от 08:30 до 17:30ч.
Вторник от 08:30 до 17:30ч.
Сряда от 08:30 до 17:30ч.
Четвъртък от 08:30 до 17:30ч.
Петък от 08:30 до 17:30ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

info@autoandonov.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *