Уотър Джи Бг

Информация:

Уотър Джи Бг е компания, която се занимава с проектиране, изграждане и поддръжка на: обществени, развлекателни и спортни басейни, частни басейни, обществени уелнес и спа центрове и частни спа центрове. Екипът на фирмата е съставен от дизайнери, проектанти и инженер-изпълнители. Екипът ни е с над осемгодишен опит в сферата на проектирането и изпълнението на споменатите съоръжения. Тези специалисти са изградили голяма част от емблематичните обекти на България за периода от 2000 до 2008година.

При изпълнението и завършването на обекти Уотър Джи Бг селектира оборудването и материалите. Подбира с внимание продукти и държи те да са с доказан произход и високо качество. По този начин фирмата може да гарантира за направеното съоражение с определени срокове, което е допълнителна предпоставка клиента да се довери и да разчита напълно на нас за изработката на спа център или плувен басейн.

Фирмата винаги завършва проектите си в дадения срок, следи за правилното изпълнение на обекта и Ви информира винаги за текущите задачи и гарантира за направеното съоражение със специални гаранция.

Работно време

Контакти

stoyan@waterg.eu

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *