Стойчев Дрил ЕООД

Сондажи за вода

Информация:

Сондажи за вода от “Стойчев Дрил” ЕООД. Фирма, занимаваща се в сферата на сондажните услуги на всякакви терени – бързо, ефикасно и на трудно достъпни места.

Ние предлагаме нашите услуги на територията на гр.Враца, гр.Монтана, гр.Видин, гр.Плевен, гр.София както и на обекти в ЦЯЛАТА СТРАНА.

Сондажи за вода – сондажите за вода са отличен начин да се осигури собствено водоснабдяване. Преди да може да се започне работа по даден сондаж е необходимо да се направи проучване на района и геоложката среда. Това дава представа за вида на земята, на каква дълбочина има вода и колко дълбоко ще се наложи да се пробива.
Два от най-популярните метода за проучване на вода са чрез хидрогеолог геодезист и чрез медни пръчки (багети), които показват ориентировачно наличието на вода. Бихме искали да отбележим, че нито един от методите не дава 100 процента гаранция, че на посоченото място ще има вода.

Почистване на сондажи – почистването на съществуващи водни кладенци се осъществява чрез т.н. процес еърлифт /airlift/. Той се използва при дълбоко замърсени кладенци, утайки на дъното на сондажа (пясък, тиня), където пясъкът бързо изглажда механичните части по водната помпа.

Енергията, която се използва е въздух под налягане осигурен от компресор намиращ се на повърхността.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 19:00ч.
Вторник от 08:00 до 19:00ч.
Сряда от 08:00 до 19:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 19:00ч.
Петък от 08:00 до 19:00ч.
Събота от 08:00 до 19:00ч.
Неделя от 08:00 до 19:00ч.

Контакти

office@1success-business.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *