Ремонт на покриви – Петров

Ремонт и изграждане на покриви в цялата страна

Информация:

Ремонт на покриви – “Петров” е фирма, която се развива успешно в строителните дейности и по-специално в ремонта и изграждането на покриви.

Фирмата извършва нови покривни конструкции – демонтаж на вече съществуваща конструкциия и изграждане на нова конструкция.

Претърсване на керемици – разкриване на покрив, почистване от кал, подмяна на дъски, полагане на мушама за под керемиди, наковаване на скара, нареждане на керемиди и подмазване на капаците.

Фирма “Петров” може да съдейства и при хидроизолация с усилен воалит – почистване на основата, изкъпване /ако е нужно/, нанасяне на бутимен грунд, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит.

Също така фирмата предлага и тенекеджийски услуги: поцинковани улуци, поцинковани водосточни търби, поцинковано казанче, поцинковани улами, надулучни поли, обшиване на комини и обшиване на бордове.

Изграждане на нови покривни конструкции

Ремонт на покриви:
– Включва: Претърсване на покрива (счупени керемиди, течове и др.), Разкриване на покрива, Сортиране на керемиди, Пренареждане на стари керемиди, Преглед и ремонт на дървените части, Почистване на основата, Нареждане на керемиди, Измазване на капаци и комини.

Ремонт на покрив с нови керемиди (тондах младост странджа):
– Включва: 1. транспорт на нови керемиди; 2. сваляне на стари керемиди; 3. почистване на прах кал; 4. смяна на изгнили дъски до 5% от площта на покрива; 5. полагане на мушма; 6. наковаване на летви; 7. качване на нови керемиди; 8. нареждане на керемиди; 9. измазване на капаци;

Гаранция: 15 години.

Ремонт и направа на покрив с битумни керемиди:
– Включва: сваляне на стари керемиди; смяна на изгнили греди и дъски; полагане на OSBI плоскости; полагане на битумен воалит; полагане на битумни керемиди (шингли)
Гаранция: 15 години.

Хидроизолация:
– Включва: Почистване на основа, Грундиране на основа, Полагане на воалит.

Поставяне на хоризонтални и вертикални улуци и тръби

Ремонт на вилни четирискатни покриви с хидроизолация:
– Включва: Сваляне на керемиди; Наковаване на летви (1.1 см.); Грундиране на основата с битумен грунд; Вертикално залепване с газопламъчен огън на битомен воалит (2 кг.); Хоризотално залепване с газопламъчен огън на усилен воалит с посипка (4 кг.)

За повече информация и даване на оферта можете да се съвржете с фирмата на посоченият телефонен номер.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 18:00ч.
Вторник от 08:00 до 18:00ч.
Сряда от 08:00 до 18:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 18:00ч.
Петък от 08:00 до 18:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

pokrivipetrov72@mail.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *