Перфект Билд 2008

Строителна компания

Информация:

Иновативни, модерни, уютни – такива са критериите за стила на пространствата, които ние от “Перфект Билд” създаваме.
А кои сме ние? Перфект Билд е Вашия верен помощник в ремонта на дома Ви, в изграждането на мечтания хотел например. Вниманието към детайла – това е нашата запазена марка вече 13 години! Фирмата ни специализира в много насоки на строителството и довършителните ремонти, а екипа ни от подбрани специалисти винаги е на Ваше разположение дори и за най-малките въпроси.

ТВОЯТ ДОМ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

Отговорни сме в ангажиментите, които поемаме! Вярваме във финалния резултат, който винаги оставя нашите клиенти с широка усмивка на лице!
Услугите, с които можем да Ви бъдем полезни са следните:

Топлоизолация – Полагането на външна топлоизолация има за цел да намали загубите на топлинна енергия, който идват главно от не изолираните външни стени. След направата на качествена топлоизолация можем да постигнем повишаване на вътрешната температура с 8 – 10 градуса през зимата и намаляване с 6 – 8 градуса през лятото, така могат да се спестят до 50% от разходите за отопление и климатизация. Допълнителни предимства са значително удължаване на живота на сградата, по добър и красив завършен вид и постигането на шумоизолиращ ефект.

Сухо строителство – Сухото строителство е метод, при който се използват гипсокартонени, гипсофазерни или циментофазерни плоскости, монтирани на метална конструкция за изграждане на преградни стени, окачени тавани, повдигнати подове, предстенни и фасадни обшивки. Бързината на монтиране е едно от важните предимства на сухото строителство. Липсата на мокри процеси прави възможно обзавеждането и оборудването с най- чувствителните уреди часове след приключването на бояджийските работи и настилките.

Ел инсталации – проверка, подмяна и инсталация

ВиК обзавеждане – пълни ВиК услуги и принадлежности към тях

Фаянс и теракот – богат избор и качество. С наша помощ помещенията Ви ще придобият нов вид.

Декоративни мазилки – Декоративните мазилки станаха доста популярни в последно време и приложението им в дома нарасна неимоверно. Това е така заради тяхната способност да променят цялостния облик и атмосфера на помещението. Този тип мазилки не само придават желаните визуални ефекти в интериорния дизайн, но и са изключително практични. С тях може да се експериментира с дизайна на дома, устойчиви и надеждни са, изключително подходящи за обществени сгради.

Шпакловка и боя – за да бъде винаги топло и уютно във Вашия дом.

Подови настилки – Изборът на подова настилка е едно най – важните решения, които трябва да се вземат при ремонт на дома. Всяка настилка има своите предимства и недостатъци. Съществуват три типа – дървени (пакрет, ламинат, дюшеме), керамични (теракот, гранитогрес) и каменни (винил). Предлагат се и меки подови настилки, щампован бетон и др.

PVC и алуминиева дограма и щори – PVC дограмата е подходящо решение за дома, офиса, обществените сгради. Изборът ѝ веднага ни нарежда сред привилегированите да имаме на достъпна цена продукт на най-съвременна технология.

Ролетни и секционни гаражни врати и др.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 17:00ч.
Вторник от 08:00 до 17:00ч.
Сряда от 08:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 17:00ч.
Петък от 08:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

perfektbild2008@gmail.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *