Ню солар технолоджи ЕООД

Разработката и внедряването на енергоспестяващи технологии

Информация:

“Ню Солар Технолоджис” ЕООД е специализирана в разработката и внедряването на енергоспестяващи технологии, които прилага в своята дейност:
слънчеви и фотоволтаични инсталации енергоспестяващи технологии за отопление, вентилация и климатизация, строителство на съвременни сгради и съоръжения.

Фирмата работи в България и чужбина, най – много изпълнени обекти има на територията на Шумен, Варна, Каспичан, Нови Пазар, Велики Преслав, Плиска, Провадия.

Ню Солар Технолоджис предлага не само ексклузивни продукти на своите клиенти, но също така и изключителен гаранционен и след-гаранционен сервиз.

Ние се стремим с всички сили да удоволетворяваме максимално клиентите си и вярваме, че истинското качество не се изразява в това просто да продаваш страхотни продукти, а в това как се отнасяш с клиентите си след като вече са заплатили.

Нашият висококвалифициран отдел по поддръжка е винаги близо до Вас. Можете да се свържете с нас всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 часа.

За още по-огромното задоволение на клиента, всички колектори Foreversol вървят с 5-годишна гаранция за дефекти при изработката и материалите. По този начин, Вие вместо да се притеснявате за Вашата покупка, можете да си вземете един топъл соларен душ.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 17:00ч.
Вторник от 09:00 до 17:00ч.
Сряда от 09:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 17:00ч.
Петък от 09:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

info@foreversol.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *