Квинта – М ЕООД

Строителство и транспорт

Информация:

Фирма “Квинта-М” ЕООД е компания с дългогодишен опит в сферата на строителството и неговото управление.
“Квинта-М” ЕООД е изпълнявала обекти за проектиране, обзавеждане, комплексни ремонти на частни възложители, строителство на хотели, освежаване, модернизация и изграждане на сгради, строителство на промишлени и граждански обекти, изпълнение на инфраструктурни проекти.

Към днешна дата фирмата е специализирана в строителството на жилищни, производствени и административни сгради, паркови съоръжения, спортни площадки, изкопни дейности, изграждане на телекомуникационни мрежи и други видове строителство.

Фирмата се стреми да постига все по-добри резултати в дейността си, с цел задоволяване изискванията и потребностите на своите възложители и клиенти.

“Квинта-М” ЕООД изпълнява професионално изграждане на шлайфана подова настилка.
Фирмата разполага със собствена специализирана техника, квалифициран персонал и опит, което ни позволява да изпълняваме всеки проект ефективно и качествено. Шлайфаният бетон е подова настилка на бетонова основа с значителна якост и висока износоустойчивост, затова е предпочитана подова настилка за промишлени халета, складови помещения,надземни и подземни паркинги, супермаркети, магазини, рампи, площадки, домове. Шлайфаната бетонова настилка е най-практичната подова настилка и има широко приложение както за вътрешно, така и за външно ползване

Работно време

Понеделник от 08:00 до 18:00ч.
Вторник от 08:00 до 18:00ч.
Сряда от 08:00 до 18:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 18:00ч.
Петък от 08:00 до 18:00ч.
Събота от 08:00 до 16:00ч.
Неделя – почивен ден.

Контакти

kvinta-m@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *