Земеделски производител – Пламен Пенков

Овощен разсадник

Информация:

Лицензиран овощен разсадник ”Пенков” води началото си от закупуването на орехови насаждения и свободни зем.площи от моите родители в землището на с.Крушаре. С цел да увелича насажденията и да бъда сигурен в това което засаждам, аз реших да се специализирам и в производството на овощния посадъчен материал. След години и с помоща на колеги от България, Гърция, Италия и Румъния, разсадник ”Пенков” разполага със собствена маточна база и богато сортово разнообразие. Овощен разсадник “Пенков” доставя своята продукция с куриерска фирма “Еконт”.

Овощен разсадник ”Пенков”е специализиран в производството на посадъчен материал от плодни дръвчета и храсти за селското стопанство съобразени с изискванията, предпочитанията и финансовите възможности на клиентите.

Високото качество на посадъчния материал, предлаган от овощен разсадник “Пенков” гарантира най-добро култивиране и оптимална продуктивност. Годишно се произвежда разнообразен овощен материал за различни сортове плодове, трайни насаждения, овощни дръвчета, млади дръвчета и др.

Размножават се различни овощни видове и плодни храсти, фиданки (разсад овошки) – Ябълки, Праскови, Круши, Нектарини, Кайсии, Сливи, Орехи, Бадеми, Цитруси, Череши, Смокини, Лешници, Киви и др.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 17:00ч.
Вторник от 08:00 до 17:00ч.
Сряда от 08:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 17:00ч.
Петък от 08:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

plamenpenkovbg@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *