Бургас Хляб МК ООД

Производство и търговия с хляб и хлебни изделия

Информация:

БУРГАС ХЛЯБ МК ООД е частно търговско дружество регистрирано от БОС с ф. Дело 873 /2006 г. с ЕИК 147024075. Започва дейността си през м Март 2006 година . Още със своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време фирмата да се наложи на пазара като качествен производител и коректен партньор, както към своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си.

Основна дейност : Производство и търговия с хляб и хлебни изделия. За нуждите на дейността фирмата стопанисва голяма хлебопекарна за производството на заводски хляб.

В обекта е изградена система за видеоконтрол, система за отчитане разхода за единица продукт и обем произведена продукция. Изградена е система за отвеждане на остатъчната пара отново в производството, инсталирани са слънчеви колектори, с цел енергоспестяване и ефективност. Хлебозавода е с модерно технологично оборудване и отговаря на всички съвременни изисквания за хлебопроизводство.

Фирмата е сертифицирана по ISO 22000:2005 на 25.07.2007 година. Това е поредната стъпка, която направи фирма Бургас хляб МК ООД в стремежа си за непрекъснатото подобряване на качеството и максимално задоволяване на изискванията на клиента. Ръководството и целият екип на фирмата и занапред ще подобрява качеството, защото клиентът е на първо място за нас.

Основното производство е концентрирано в хлебозавода , където има две линии за производство на хляб тип ”заводски”.

Средно списъчен брой на работещите във фирмата е 88 човека. Процеса е без прекъсване. Работи се на три смени по 8 часа. Трудовото възнаграждение е обвързано с обема на производството и реализацията на готовата продукция.

За нуждите на дейността и в частност за реализация на продукцията фирмата притежава собствен автопарк от 25 товарни автомобила, като всички те притежават разрешителни издадени от РИОКОЗ гр. Бургас за превоз на хранителни продукти съгласно разпоредбите на българското законодателство

Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа за над 600 клиенти на територията на цяла Бургаска област, като работи и с всички търговски вериги на територията – Билла България, Метро Кеш енд Кери България, Кауфланд България, Анет 4 ЕООД и др.

Работно време

Понеделник от 08:30 до 18:00ч.
Вторник от 08:30 до 18:00ч.
Сряда от 08:30 до 18:00ч.
Четвъртък от 08:30 до 18:00ч.
Петък от 08:30 до 18:00ч.
Събота от 09:00 до 18:00ч.
Неделя от 09:00 до 18:00ч.

Контакти

burgas_hlyab@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *