Тимар Пласт ООД

Проектиране и производство на висококачествени пластмасови кутии от PS, предназначени за хранително-вкусовата индустрия.

Информация:

Фирма “Тимар Пласт” е компания основана в България със седалище в гр. Габрово. Занимава се с проектирането и производството на висококачествени пластмасови кутии от PS в различни размери и големина, презназначени за хранително-вкусовата индустрия.

Подходящи са за торти, десерти и кетъринг. Пластмасовата кутия предпазва изделието и дава възможност то да бъде видяно, преди да се отвори. Тя запазва вкусовите качества при съхранението в хладилник. Може да се използва и многократно.

Благодарение на отдадената ни работа и успешната маркетингова стратегия, нашите продукти намират реализация и в чужбина.

Важно е да отбележим също, че нашите продукти отговарят на международните стандарти за качество, което спомага за навлизането ни на европейските и световени пазари.

Вижте всички кутии за десерти, които фирмата предлага в галерията. За контакти и поръчки можете да пишете на посоченият имейл адрес или да се свържете с представител на “Тимар Пласт” ООД на посочените телефони.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 17:30ч.
Вторник от 08:00 до 17:30ч.
Сряда от 08:00 до 17:30ч.
Четвъртък от 08:00 до 17:30ч.
Петък от 08:00 до 17:30ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

office@timarplast.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *