Стъклопласт СД

Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

Информация:

Фирма “Стъклопласт – Димов, Димова с-ие” СД е създадена през 1990 г. от група ентусиазирани специалисти за производство на лодки и стъклопластмасови изделия.

Основната дейност на фирмата, запазена и до сега е усвояване и производство на екипировка, производство на широка гама лодки и катамарани, оборудване за кораби и лодки и голям брой стъклопластмасови изделия за промишлеността и бита. В тази своя дейност се утвърдихме като основни производители в България.

Няма пристанище, язовир или водоем в България без да могат да се видят наши модели лодки, а част от продукцията ни, основно катамарани са за външния пазар.

Основния капитал на дружеството са високо квалифицирани работници и специалисти, с които гарантираме по-пълно задоволяване на клиентските потребности и най-вече високо качество на продукцията.

Подобрените технологични и производствени условия в новата ни фабрика изградена през 2005 г. са определящи за реализирането на разнообразни продукти и проекти по задание на клиентите ни.

Фирмата има Допуск от Български Корабен Регистър, сертифицирана е по ISO 9001: 2008 и се намира в гр. Царево – град с традиции в стъклопластмасовото производство, както и с прекрасни условия за морски риболов и туризъм.

Фирма “Стъклопласт – Димов, Димова с-ие” СД произвежда следните продукти:
– Лодки – за извънбордови двигатели и за стационарни двигатели;
– Катамарани – спортно туристически, пътнически и работни;
– Стъклопластмасови изделия – вани и легла, резервоари, седалки, перки за вентилатори, цветарници, капаци за шахти и др.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 17:00ч.
Вторник от 08:00 до 17:00ч.
Сряда от 08:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 17:00ч.
Петък от 08:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

stakloplast@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *