Складови системи и Стелажи ЕООД

Складово и търговско оборудване за всеки бизнес

Информация:

Складови системи и стелажи ЕООД е специализирана в проектиране, производство, търговия, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи от внимателно подбрани висококачествени материали. През годините на своя опит, Складови системи и стелажи се утвърждава като сигурен и коректен партньор и поддържа дългогодишно сътрудничество с ANEMOS – Италия и Scaffsystem – Италия, с цел да задоволява максимално нуждите и очакванията на своите клиенти.

За целите на своята дейност Складови системи и стелажи ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност.
Сертификат ISO 9001:2015 – Система за управление на качеството – Лиценз CYPE – Проектантски софтуер за метални конструкции.
Складови системи и Стелажи ЕООД предлага на своите клиенти богато разнообразие от видове стелажни и складови системи, като различни видове индустриални стелажи, подвижни стелажи, архивни стелажи, рафтови стелажни системи с различен капацитет на товаримост, конзолни стелажи, Мецанин системи и други.

Складови системи и стелажи ЕООД е наясно с практичността на стелажите като част от интериора на различни помещения и целите на употребата им, затова предлага разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент, както и изработва стелажни системи по индивидуален проект на клиента. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. Ние сме професионалисти в своята област и предлагаме собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.

Складови системи и стелажи ЕООД пледлага:
-стелажи с рафтове;
-палетни стелажи;
-конзолни стелажи;
-мецанин системи;
-метални шкафове;
-пластмасови кутии и контейнери;
-метални скари;
-автоматизирани вертикални складове.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 18:00ч.
Вторник от 08:00 до 18:00ч.
Сряда от 08:00 до 18:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 18:00ч.
Петък от 08:00 до 18:00ч
Събота от 09:00 до 17:00ч.
Неделя от 09:00 до 12:00ч.

Контакти

office@stelaji-sss.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *