Ситекс ЕООД

Изделия от текстил

Информация:

Всичко започна с опит за кражба. Да правилно сте прочели, опитаха се да ни окрадат някакви главорези със нов форд кабрио 91′. Колкото и да ми е трудно да повярвам, в края на този ден се озовахме в непознат град, без пари и ясна идея за случилото се. Единственото, което успяхме да извлечем от историята е колата с покривките за маса, станала обект на провалилия се опит на купувачът да ги получи безплатно. И така за няколко часа от дребни трафиканти на стоки от Турция се превърнахме в горди собственици на сергия с покривки за маса.

Десетилетие по късно, многобройни нощи по пътищата, и още толкова по тържища и пазари превърнахме търговията в производство и дистрибуция. Не е толкова трудно, колкото звучи. Все пак сме си семейство и да имаш причина да си винаги заедно със семейството си е най-готината причина.
Името “Ситекс” стана факт през разцъфналата пролет на новият век. Не само, че краят на света не дойде, ами и нашето семейство вече си имаше семеен бизнес. Беше година на вълнуващи мечти и изпълнен с надежда поглед към бъдещето. Годината на новото начало, отбелязващо края на мрачните 90′ и идващите нови 999.

Всичко случило се до този момент отдаваме на Вас. С право можем да кажем, че в сегашният си вид – български произведител на текстил за дома – фирмата ни е продукт на своите клиенти.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 18:30ч.
Вторник от 08:00 до 18:30ч.
Сряда от 08:00 до 18:30ч.
Четвъртък от 08:00 до 18:30ч.
Петък от 08:00 до 18:30ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

sales@sitexbg.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *