Приказни врати и витражи

Български интериорни врати

Информация:

Ние сме брат, сестра и двама приятели. Нашето желание е с Приказните врати да добавим красота във вашите домове.
Шевиците присъстват със своето послание в нашия бит от векове. Има ги в килими, черги, престилки, ризи, рокли, шалове, чорапи, даже на бижута, керамика, фаянс и др.
А защо да не вградим тази красота и сила в нашите врати?

В Приказните врати съчетаваме магията и тайнствеността на българската шевица с невероятната красота на светлината, преминала през цветното стъкло на витраж „Тифани“. С нашите врати една красива приказка за здраве, благоденствие и защита ще оживее и ще стане част от вашето жизнено пространство.

РАБОТИЛНИЦА:
Работилницата ни се намира в с. Кирилово, обл. Стара Загора. Разполагаме с голям CNC рутер с работни габарити Х=1140; У=2070; Z=210. На него изрязваме и гравираме паната. Имаме и малка работилница за витражи “Тифани”.

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА:
Изработваме пана за пълнеж на врати. Може вие да си изберете шевицата и посланието или ние да ви предложим нашите идеи. Всяка врата е уникална и изразява определено послание. Позволихме си за бордюр на шевиците да използваме силата на красивите букви на глаголицата. Нали знаете: “В началото бе словото…”. Текстът на бордюра може да съдържа любима мисъл, пожелание, имената на семейството ви или друго по ваше желание.Работим с всякакви врати – дървени, PVC или алуминиеви. Ако вратите са съществуващи, изваждаме стария пълнеж и вграждаме нашето пано.

Предлагаме ви различни шевици от цяла България. Тази, която си изберете, ще бъде стилизирана и изработена на вашата врата. Разбира се, ще трябва да ни кажете какъв да бъде текстът на бордюра, който ще бъде изписан на глаголица. Относно здравината на нашите пана: те са тип “Сандвич”, с дебелина 20 mm, от MDF. Теглото им е само с 5-10% по-голямо, отколкото ако целите бяха от стъкло. Вратите бяха тествани на здраво „тряскане“ и си издържаха теста напълно успешно

ЦЕНИ И ДОСТАВКА:
Цената на 1 m2 пано е от 500 до 800 лв., в зависимост от сложността на проекта. За ваша ориентация, площта на холните врати от снимките е 1 m2.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 18:00ч.
Вторник от 09:00 до 18:00ч.
Сряда от 09:00 до 18:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 18:00ч.
Петък от 09:00 до 18:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

prikaznivrati@gmail.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *