Информация:

Фирмата “Оградки.Бг” предлага два основни вида ограда.

Метална ограда от вертикални профили:

Металните профили за ограда са добър вариант и естетически добро решение за вашата градина.

Предлагаме на българския пазар следните дебелини и цветове:
– Еднолицеви метални профили с дебелина на ламарината 0,4 мм;
– Еднолицеви метални профили с дебелина на ламарината 0,45 мм;
– Двулицеви метални профили с дебелина на ламарината 0,5 мм.

Ламарината, която се използва за този вид е профилирана и има релефна структура. Цветовата гама може да включва цветове от РАЛ каталог , дървесни мотиви, гранит, серия Хай-Мат , серия БГ Мат.

Ширината на един профил е 11,5 см. Размерите на профилите за ограда започват от 0,4 м височина, нарастват през 10 см и достигат на размер до 3 м височина на профил.

Декоративни хоризонтални ламели за ограда:
Един съвременен изглед и идея за ограда са декоративните ламели за ограда. Щорите за хоризонтална ограда са изработени от гладка поцинкована ламарина СТ18, която е обработена срещу корозия с грунд и покрита с релефна ПВЦ боя. Щорите за ограда се състоят от декоративни ламели, вертикални и хоризонтални “П” профили, поддържащи профили за гърба на оградата и нитове. Комбинирани и монтирани заедно , те изграждат оградното пано. Височината на един ламел е 10 см, широчината на ламела може да достигне до 3 м.

Предлагаме на българския пазар следните дебелини и цветове ламели за ограда:
– Еднолицеви хоризонтални ламели с дебелина на ламарината 0,4 мм;
– Еднолицеви хоризонтални ламели с дебелина на ламарината 0,45 мм;
– Двулицеви метални ламели с дебелина на ламарината 0,5 мм.

Цветовата гама може да включва цветове от РАЛ каталог , различни дървесни мотиви, гранит, серия Хай-Мат , серия БГ Мат.

Металната ограда от метални профили е чудесна алтернатива на дървената ограда.В продуктовата гама на фирмата предлагаме метална ограда имитация на дърво, имитация на камък и различни по каталог цветове с матов ефект.Металната ограда от метални профили има изключително приятен външен вид. Животът й на практика е около 50 години.
Голямо предимство на този продукт е , че не изисква поддръжка като пребоядисване и лакиране. Единствено се нуждае от измиване с вода.

Материалът , който се използва за производството на този вид метална ограда е стомана с цинково покритие. След този етап металните профили се покриват с два слоя грунд двустранно и като финално покритие се използва релефна боя и смоли. Обработена по този начин металната ограда има дълъг живот и е предпазена от корозия. Металният профил е проектиран с шест чупки, всяка с височина 10 мм. Това осигурява достатъчна здравина на металния ограден елемент и издръжливост на механична деформация.

Друго предимство на този тип метална ограда е високата устойчивост на атмосферни влияния, на директна слънчева светлина и механични повреди.
Металните елементи са леки, лесни за пренасяне, поставяне и монтаж.

Металната ограда може да се монтира както на плоски, така и на наклонени терени по всяко време на годината. Важно за монтажа на металната ограда е , че не изискват специфични умения за това и можете да се справите без помощта на професионалист. Метални огради имитация на камък, дърво и различни цветове и размери.

Работно време

Понеделник от 10:00 до 19:00ч.
Вторник от 10:00 до 19:00ч.
Сряда от 10:00 до 19:00ч.
Четвъртък от 10:00 до 19:00ч.
Петък от 10:00 до 19:00ч.
Събота от 10:00 до 17:00ч.
Неделя от 10:00 до 17:00ч.

Контакти

office@ogradki.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *