Информация:

“Дигит 2005” ЕООД е компания със 100% частен капитал, оперираща на българския индустриялен пазар в сферата на производството и търговията на работно и униформено облекло, работни обувки, специфични предпазни екипировки и Лични Предпазни Средства (ЛПС) по Охрана на труда. Фирмата е с повече от осем годишна история зад гърба си като през целият този период разширява пазарните си позиции и за нито един момент не отстъпва от тях.

“Дигит 2005” ЕООД води началото си от фирма “СПОРТФИШ” ЕООД, която е един от лидерите на българския пазар във вноса, производството и търговията на риболовни облекла, рибарски принадлежности и такъми. Голямото потребление на ботуши, водонепромокаеми костюми и специфични дрехи, както и постоянните запитвания за облекла влизащи по-скоро в сферата на индустриялните и работни екипировки, довеждат до решението да се отделят двете дейности. Така през 2004 година “Дигит 2005” ЕООД отваря врати!

Бумът в строителството в България, разширяването капацитета в хотилиерският бранш, чуждестранните инвестиции и приливът на работна ръка от малките населени места в големите градове, дават благоприятен старт на фирмата и тя бързо набира скорост. Сделки с някои от водещите компании в строителството, корабното и машинното изграждане на територията на област Варна, превръщат “Дигит 2005” ЕООД в един от лидерите на пазара. Следват участия по търгове и изпълнение на обществени поръчки.

Фирмата цели да се наложи като един от основните лидери на пазара, като по този начин да подобри условията за работа в сферата на промишлеността и индустрията.

Ако желаете да бъдем Ваши партньори, моля потърсете ни. Ние сме готови да откликнем.

Фирма “Дигит 2005” ЕООД е специализирана в производството на:
– работно облекло;
– обувки и ботуши;
– предпазни ръкавици;
– предпазители на слуха;
– работни очила и щитове;
– дихателна защита;
– каски;
– противопожарна защита;
– височинна защита;
– пътна сигнализация.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 17:00ч.
Вторник от 09:00 до 17:00ч.
Сряда от 09:00 до 17:00ч.
Четвъртък от 09:00 до 17:00ч.
Петък от 09:00 до 17:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

office@digit-2005.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *