Титан ЕООД

Търговия и ремонт на металорежещи и металообработващи машини

Информация:

Фирма “Титан” ООД в гр. Сливен извършва търговия и ремонт на металорежещи и металообработващи машини.

“Титан” ООД е специализирана в две направления: Търговия и ремонт на рециклирани металообработващи машини. В производствената гама се включват: стругове и фрези с цифрово програмно управление, универсални стругове и фрези, радиалнопробивни и бормашини, гилотини, абканти, хидравлични и ексцентър преси, комбинирани ножици, рунд машини, хобел машини, координатно- разтъргващи машини.

Ремонтната дейност обхваща дефектация, обработка или замяна на всички износени детайли, основен механичен и ел. ремонт – пълна подмяна на ел. системите, външен вид по съвременни стандарти и др. Осигурява гаранционно и следгаранционно обслужване на рециклираните от фирмата машини. На базата на натрупания опит се предлагат и консултантски услуги. Качеството на рециклираните машини и на вложените части може да се следи от клиента по всяко време на работния процес.

Фирмата е повече от 11 години на пазара и в нея работят професионалисти с богат опит и практика в областта на ремонта и поддръжката на производственото оборудване.

Основните фактори, на които се базира дейността ни са:
– Високо ниво на професионализъм на кадрите във фирмата;
– Използването на съвременни цифрови електронни системи;
– Осъществяване на прецизни механични обработки на възли и техните сглобки

Предлагаме цялостно механично и електро преоборудване на универсални машини в машини с цифрово програмно управление.
Като резултат от натрупания опит, можем да Ви предложим цялостно техническо решение при наличието на проблеми в промишленото оборудване.

Основните ни клиенти в България, Гърция и Турция са високо технологични предприятия със собствени леярни и механични цехове за студена обработка на металите. В общия процент клиенти намират място и фирми от текстилната и нефтопреработвателната промишленост, строителството, геопроучвания и сондажи и производството на хидравлични елементи.

Работно време

Понеделник от 08:30 до 18:00ч.
Вторник от 08:30 до 18:00ч.
Сряда от 08:30 до 18:00ч.
Четвъртък от 08:30 до 18:00ч.
Петък от 08:30 до 18:00ч.
Събота от 09:00 до 18:00ч.
Неделя – почивен ден.

Контакти

titan_sliven@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *