Информация:

Психотерапевт Ирина Кирякова е позитивен психотерапевт и е член на ДППБ, в рамките на Световната Асоциация по позитивна психотерапия – WAPP. Завършила е Софийски университет “Св. Климент Охридски”, степен “Магистър”, специалност – “Социално-педагогическа и психологическа помощ за семейства”. Общо практикува успешно вече седем години. Завършено петгодишно обучение по Гещалт терапия към ЕАГТ в първия в България Институт по Гещалт Терапия. Обучение към Psychotherapy Institut of Social Ecology of Personality (Психотерапевтичен институт по социална екология на личността). Две години индивидуална терапия и обучение в неорайхианска психотелесна психотерапия.

Психолог Кирякова има стаж и практика общо от 18 години, като – консултант и терапевт. Четири години треньор по Позитивна Транскултурална психотерапия, пет години специализация по Гещалттерапия и 3 години обучител към БИГТ. Позитивен психотерапевт, член на ДППБ, в рамките на Световната Асоциация по позитивна психотерапия – WAPP. Координатор и администратор на БИГТ – Български Институт по Гещалт Терапия. Член на Дружеството на Психолозите в България – ЛАЗАРОВА-КИРЯКОВА Ирина Николаева, психотерапевт, ISCO – 2634- BG – RP- 0944 София

Психолог Ирина Кирякова предлага курсове – Игрова терапия за деца от 3 до 15 годишна възраст. Организира курсове като: умения за водене на семинар и работа с група; психоанализа; позитивно мислене; арттерапия; стимулиране на ефективни поведенчески стратегии; участие в семинари, конференции и тренинги. За повече информация и записване моля да се обърнете на посоченият телефонен номер.

Автор е на книгата “Любовта намира начин”. За поръчки и информация можете да посетите официалният уебсайт на психолог Ирина Кирякова.

“От малка имах обострено чувство за справедливост и развита сетивност, които качества ме караха да се бунтувам и страдам за много неща. Казвах си, че като порасна ще намеря начин да оправя несъвършенствата в света. Тогава си въобразявах, че трябва да се случи със замах – като с магическа пръчица. Едно завъртане и всичко става добро и прекрасно. Исках да открия панацея. Днес вярвам, че промяната е процес и именно в това е смисъла – постоянно развитие и прогрес. И най прекрасното статукво не може да се сравни с възможността и надеждата за непрестанно усъвършенстване, разгръщане и обогатяване.”

Работно време

С предварително записване на часове.

Контакти

office@1success-bisiness.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *