Психолог Елена Кръстева

Психотерапевт

Информация:

Елена Кръстева е психолог и психотерапевт, специлиазиран във фамилна терапия и терапия на двойката. Работи с групова и индивидуална терапия.

Завършва със стипендия бакалавър по психология от Атинския Университет “Каподистриас”. Взима магистърска степен по системна психотерапия от Мадридския Университет “Комийяс”.

Практикувала е в Испания, Гърция, Латинска Америка. Има участия на международни конгреси по психология на теми семейство и детски проективен тест на личността “На приказките” (Fairy Tale Test).

Участва в списването на изследването “Семейството в различните култури” издадено от “Кеймбридж Прес” и посветено на световно интеркултурално сравнение на семейната институция, представяйки главата за България.

В България работи от 2008г. като терапевт и преподавател в тренинг института по фамилна психотерапия “ПИСЕЛ”. Член на българската асоциация по психотерапия “БАП” и на българската асоциация по фамилна терапия “БАФТ”.

В края на 2018г. стартира най-новия си независим проект “Център за Емоциално Фокусирана Терапия – България”. В ЕФТ център Елена консултира и преподава, заедно с фамилния терапевт Доротея Панова.

Работно време

С предварително записване на часове.

Контакти

info@elenapsi.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *