Проф. Д–р Петър Панчев

Уролог и хирург

Информация:

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. не случайно е един от изтъкнатите български лекари. Той има висока квалификация, богат опит и множество интереси в сферата на урологията и онкоурологията. Той е завършил Медицина, като специалността му е Урология и Онкология. В момента работи като уролог и хирург в УМБАЛ Александровска като: Ръководител на Катедра по урология и началник на Отделението по онкоурология.

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. има мнножество публикации в специализирани медицински издания. Участва в конференции, симпозиуми и други събития, свързани с дейността на Българско Урологично Дружество. Непрекъснато повишава своите квалификации, тъй като е отдаден на лекарското призвание и това е най-ефективния начин да е полезен както на своите пациенти, така и на медичината и, в частност, на урологията.

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. е високоизтъкнат хирург, който провежда урологични операции с всякаква сложност и при всяко заболяване, като резултатът от това са множество доволни пациенти.

Консултации:
Прегледи;
Ехографии;
Цистоскопии;
Ендоурология;
Разбиване на конкременти в бъбреците;
Хирургични интервенции;
Отворени урологични операции.

Прегледите, извършвани в хирургичния кабинет на Проф. д-р Петър Панчев, се извършват с апаратура, чиито показания са максимално точни.
Това е от изключителна важност за прецизно диагностициране и назначаване на навременно лечение.

Работно време

С предварително записване на часове.

Контакти

alexandrovska_urology@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *