Д–р Татяна Зайкова

Офталмолог

Информация:

Д-р Татяна Зайкова е специалист по очни болести, който практикува в град София.

Д-р Зайкова е опитен специалист в областта на контактологията и очните болести. Следва Медицина в гр. Санкт-Петербург, след което завършва обучението си в Медицински Университет, гр. София през 1997г. Работи в МЦ “Софлекон” от 16 години.

Услуги:
консултативни прегледи;
диагностика и профилактика на очни болести;
компютърно изследване на диоптрите за очила;
компютърна периметрия;
диагностика и лечение на кератоконус;
диагностика и лечение на роговични заболявания;
диагностика и напастване на контактни лещи;
изработка на всички видове контактни лещи.

„Очна оптика и корекция” е единственото здравно заведение в България, лицензирано за изработване на всички видове контактни лещи, разтвори за тях и очни протези. В оптиката могат да бъдат изработени лещи с индивидуални за вас параметри, водно съдържание или газпропускливост, като поемаме изцяло отговорността за качеството на изработената от нас продукция. „Очна оптика и корекция” ще работи за вас докато не постигне най-добрия и желан резултат.

Предимството на оптиката е, че доверявайки ни се, вие ще получите пълно и обстойно обслужване – преглед, диагностициране на проблема и определяне на най-подходящ подход за разрешаването му – очила, твърди или меки контактни лещи,очни протези, терапевтични лещи или цветни лещи. Оптиката ще ви предложи най-подходящите разтвори и аксесоари към тях, както и обучение за поставянето и свалянето им. И всичко това на едно място!

Работно време

С предварително записване на часове.

Контакти

info@eyeopticsbg.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *