Д-р Рада Алексиева

Специалист – хомеопат

Информация:

Д-р Рада Алексиева е родена през 1962 година в Смолян. Тя е хомеопатичен лекар, който работи много успешно в аутистичния спектър и други заболявания.

Завършила е Колеж по Практична Хомеопатия (квантова медицина) през 2006 година и Медицински колеж с магистърска степен през 2010 година в Лондон.

Член е на асоциацията на хомеопатите в Англия. Работи в областта на аутизма.
Специализирала Gaps диетата при доктор Наташа Кембъл в Лондон.

Успешно е завършила курс по НЛП, техника “Мисъл, мисъл”, най-вече техника за деца с когнетивна проблематика.
В момента е в процес на разширено обучение на “Фамилни констилации”.

Разработва проект за “Паралелна синхронизация” – техника за отработване на цикличността на човешкото поведение, отваряйки потенциала на индивида и разгръщайки неговите скрити възможности.

Владее три езика: английски, гръцки, руски.

Има кабинети в Пловдив и София.

Хомеопатията е напълно безвреден метод на лечение. Това е така, когато я прилага добре обучен лекар. Не случайно я наричат “нежна медицина”. Тя е напълно приложима дори и при бебета, бременни или кърмещи жени.

Хомеопатията действа бавно. При остри състояния, каквито са например, остра вирусна инфекция, възпалителен процес, невралгия, страхове или алергична реакция и други, с помощта на подходящите хомеопатични медикаменти, може да се постигне изключително бърз лечебен ефект.

Когато се касае за хронично заболяване обаче, са необходими повече време и умен подход. Живеем в силно токсично време, от гледна точка на храни, които губят качествата си, стрес, свръхприем на медикаменти. Добре е да се знае, че за да се провокира бърз процес на лечение, на дневен ред е възстановяването на клетъчния баланс, възвръщането на изгубените ресурси на пациента вследствие на един или друг фактор. Това са чревна флора, микроелементи, витамини, амино-киселини, ензими, ендокринен баланс с многообразната гама фитохормони според заболяването.

Работно време

С предварително записване на часове

Контакти

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *