Д-р Продан Проданов

Специалист хирург.

Информация:

Д-р Продан Проданов извършва ендоскопска и миниинвазивна хирургия в град Бургас.

Като хирург извършва диагностика и лечение на фисури, хемороиди и други заболявания. Провежда ехография на млечна жлеза.

Практикувал е в онкологичния диспансер на Бургас в продължение на 9 години. Има клиничен опит в онкологията и в хирургия на млечната жлеза.

Д-р Продан Проданов извършва своята дейност в Бургаска болница към отделението по обща и ендоскопска хирургия и в Прайм клиник.

Ендоскопската диагностика включва:
– ехография на коремни органи и ретроперитонеум;
– цветен Доплер;
– дуплекс доплерово изследване;
– триплекс доплерово изследване;
– контрастна ехография.

Д-р Проданов предлага съвременни и безкръвни методи за лечение на хемороиди и фисури, които карат пациента да забрави за тези проблеми.

Пациентите, които имат проблеми с хемороидите и фисурите, чийто характер е много дискомфортен, могат да се доверят на доктор Проданов. Той им предлага методи за лечение, които са основани на съвременните безкръвни методи за отстраняване на проблеми от този род. При този род третиране на тези вгорчаващи живота ни състояния, няма болка, всичко е стерилно и в амбулаторни условия, а болничния престой е ненужен! Периода за възстановяване след самата интервенция е около два дни. Като цяло Миниинвазивната хирургия е сравнително млада наука и практика. Но, клиниките по света извършващи обща хирургия и университетските клиники с ендоскопска насоченост, я практикуват до едни 90%.

Търсите адекватно лечение на фисури в Бургас?
Вашият специалист хирург в тази област е доктор Продан Проданов. Той извършва процедурите по лечението в свой съвременен хирургичен кабинет, в град Бургас. Какво е фисурата по своя характер? Тя е цепнатина в областта на аналния отвор, която не заздравява. При появата и има освен течение на кръв и силна придружаваща болка. Затова и лечението, и намирането на специалист за това са важни. За да разберете, какви точно са симптомите и причинителите на тази фисура, ви е нужен опитен специалист в тази област. Диагностика и хирургична намеса с ендоскоп в град Бургас.

Ако се нуждаете от специалист, който има съвременен кабинет, за диагностика и хирургични интервенции с ендоскоп, то това е доктор Продан Проданов. Той е хирург-специалист, който несъмнено адекватно ще ви помогне и премахне проблема ви. Какво представлява едноскопската хирургия? Това е хирургия, която е миниинвазивна. Тя включва методи от типа на лапароскопските, за да се проникне и отстрани проблем в областта на: гениталиите, отделителната система, гръдната област или областта на ендокринните жлези. Проникването става през естествените отвори на човешкото тяло или през малки отвори, които се правят вторично. Тези хирургични методи, за разлика от конвенционалните не остават белези, възстановителния период е много по-кратък и разрезите са малки. Нужда от лечение на болезнени хемороиди в град Бургас!

Работно време

С предварително записване на час.

Контакти

dr.prodanov@gmail.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *