Д-р Петко Карагьозов

Специалист Гастроентеролог

Информация:

Д-р Петко Карагьозов е завършил е медицина през 2004 г. в “Медицински университет” – гр. София. През 2005 – 2011 г. специализира и работи в Клиниката по гастроентерология и хепатология на ВМА гр. София под ръководството на проф. Крум Кацаров и доц. Димитър Таков.

През декември 2012 г. придобива специалност по гастроентерология. А, през 2013 г. преминава специализация по гастроентерология в болница “Шонан Камакура” – Канагава, Япония по програма за научен обмен между болниците в “Токушукай Медикъл Корпорейшън”.

През 2014 г. провежда едномесечна специализация в болница “Елизабетинен”, Линц – Австрия в Отделение по интердисциплинарна ендоскопия на тема “Ехоендоскопия и ендоскопски методи на лечение при хроничен панкреатит” като стипендиант на Европейското дружество по гастроинтестинална ендоскопия. Преминал е курсове по гастроентерология и терапевтична ендоскопия в Германия, Чехия, Холандия и Италия.

Член е на Европейското дружество по гастроинтестинална ендоскопия (ESGE), Европейското дружество по медицинска онкология (ESMO), Българското научно дружество по гастроентерология.

От 01.09.2011 г. е част от екипа на Токуда Болница София, а от 01.02.2015 г. завежда направление “Интервенционална гастроентерология” към Втора клиника по вътрешни болести. Извършва рутинно горна, долна ендоскопия, ендоскопска ретроградна холангиопанкреатография, всички свързани с тях терапевтични процедури, както и перкутанни интервенции под ултразвуков и рентгенов контрол.

Интересите му са в областта на интервенционалното лечение на болестите на панкреаса и билиарната система. Доктор на годината в Токуда Болница София за 2015 г.

Работно време

С предварително записване на часове

Контакти

p_karagyozov@bitex.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *