Ветеринарна клиника – Шумен

Ветеринарен лекар др. Невена Василева

Информация:

Ветеринарна Клиника-Шумен е уникален за България проект, реализиран с много труд, отдаденост и професионализъм. В екипа ни са едни от най-добрите ветеринарни лекари за дребни животни, работим с най-модерното оборудване и сме на разположение денонощно. Смятаме обаче, че това което ни даде възможност да създадем такава клиника, е най-вече любовта ни към животните и професията, желанието да помагаме с всички сили на пациентите си и системното спазване на моралните и медицински принципи, залегнали във философията на нашия екип. Всеки един от нас вярва и стриктно се придържа към тях.

За нас на първо място стои пациентът и се съобразяваме с неговото състояние и нужди – с цел качествен и по-дълъг живот: стремим се да работим с минимална болка, а следоперативното обезболяване е задължително; информираме и обучаваме стопаните така, че винаги когато това е възможно, заболяването да бъде избегнато; отнасяме се с уважение и разбиране – осъзнаваме, че много често стопаните са притеснени и изплашени за своите любимци, спазваме добри медицински практики на всеки етап от дейността си, като постоянно се стремим към нови знания и умения, следим най-новите тенденции в медицината.

Екипът ни не спира да се развива професионално и постоянно въвеждаме иновативни за България, съвременни медицински техники. Добрият лекар влага сърце и много отдаденост в ежедневната си работа.

Работно време

Понеделник от 08:30 до 18:00ч.
Вторник от 08:30 до 18:00ч.
Сряда от 08:30 до 18:00ч.
Четвъртък от 08:30 до 18:00ч.
Петък от 08:30 до 18:00ч.
Събота от 08:30 до 16:00ч.
Неделя – почивен ден.

Контакти

vet.vasileva@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *