Д-р Мими Великова

Специалист – кардиолог

Информация:

Дoктор Мими Великова – основател на Cardio Fly е завършила ВМИ-Варна през 1985г. Придобива специалност по вътрешни болести през 1993г, а през 1996г защитава специалност по кардиология. Специализирала диетично хранене в ИСУЛ през 1994г. Изнася лекция за постигнати практически резултати с пациенти на тема Метаболитен синдром като лектор на Международен симпозиум през 1995г в Свети Константин и Елена.

Член е на Българското и Европейското дружества по Кардиология и Ехокардиография. Има опит в болничната и доболничната помощ в страната и чужбина. Взема участие в национални и международни конгреси и курсове за следдипломно обучение основно в областта на Ехокардиографията.

Участвала е в клинични проучвания като изследовател. Притежава сертификати за Ехокардиография-фундаментално ниво, Велоергометрия, ЕКГ-Холтер мониториране на ритъмно-проводни нарушения, Холтер непрекъснат 24 часов запис на артериално налягане.

Сертификат по Ехокардиография Masterclass (Premium membership) от Медицинския университет във Виена.
Сертификат за Ехографска диагностика на вродени сърдечни пороци от Royal Brompton Hospital-London –United Kingdom
Сертификат EASA-Basic and Advanced Course in Aviation medicine King’s College London –United Kingdom
Д-р Мими Великова е завършила EASA курс по авиационна медицина в King’s College London UK и е сертифициран експерт за авиомедицинско освидетелстване и оценка на пилоти и кабинен състав.

Работно време

С предварително записване на часове

Контакти

office@cardiofly.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *