Д-р Мариана Ангелчева

Физикална и рехабилитационна медицина.

Информация:

Д-р Мариана Ангелчева е специалист по физикална и рехабилитационна медицина. Практикува също хомеопатия и алтернативни методи на лечение. Д-р Мариана Ангелчева е специалист и по ирисова диагностика и хомеопатия. Тя един от най-добрите природолечители в страната, състрадателна и внимателна към болките на всеки.

Владее отлично класически, рефлексогенен и китайски масажи и ние ще се свързваме с нея всеки път, когато имаш нужда да зададеш въпрос, свързан с природолечение и хомеопатия.

Завършила е медицински факултет – Плевен, 1991 г. Придобита специалност “Физикална терапия и рехабилитация”. Магистърска степен по хомеопатия. Допълнителни квалификации: Фитотерапия, апитерапия, ирисова диагностика, класически, спортен и рефлекторен масаж, су-джок-терапия, рейки терапия и др.

Преподава на студенти от бакалавърска степен и следдипломна квалификация в дисциплините: физиотерапия, КТ в гериатрията, КТ в неврологията, СИП “Ирисова диагностика”, участва в провеждането на държавна стажантска практика.

Научните й интереси са в областта на неконвенционалните методи за благоприятно повлияване на индивидуалното здраве – ирисова диагностика, лечебно хранене, масаж и акупресура, дихателна гимнастика, фитотерапия, хомеопатия, каланетика, стречинг – йога и др.

Участия в редица научни форуми, конгреси и конференции в областта на физикалната терапия, неврорехабилитацията, фитотерапия, хомеопатия, хранене и здраве.

Работно време

С предварително записване на часове.

Контакти

angelcheva_dr@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *