Д–р Красен Енчев

Дентален специалист

Информация:

Д-р Красен Енчев е роден на 05 април 1983 г. През 2009г. завършва специалността “Дентална медицина” към Факултета по дентална медицина на Медицински университет – Пловдив. Редовен член на Български Зъболекарски Съюз. Насочва практиката си към реконструиране на дъвкателния апарат, естетични възстановявания, ортодонтия. Посещава множество курсове в национален и международен мащаб.

Д-р Енчев посреща своите пациенти с усмивка, прави обстоен преглед и план на лечение, събеседва с пациентите, насочва ги за рентгенови и допълнителни изследвания и извършва всички необходими манипулации абсолютно безболезнено и внимателно. За целта са осигурени най-добрите анестетици (упойки) на водещи у нас и по света марки. Д-р Енчев извършва процедури от хирургичната, терапевтичната, козметичната, ортопедичната, детската и ортодонтската дентална медицина. Всеки първи преглед в кабинета е безплатен. От скоро в практиката на Д-р Красен Енчев пациентите могат да се възползват от поставяне на хиалуронови филъри за устни, скули и цялостна реконструкция на лицето и шията, както и попълване на бръчки и мезотерапия на кожата. Използването на суперпрофесионална система за избелване на зъбите вече е достъпно и в кабинетите на Д-р Енчев.

При Доктор Енчев всеки пациент може да се възползва от различвни услуги в областта на стоматологията:
Профилактични прегледи;
Терапевтична дентална медицина;
Изработване на пломби;
Кореново лечение – машинно и ръчно;
Протетична дентална медицина;
Изработване на метална корона;
Изработване на временна корона;
Хирургична дентална медицина;
Естетична дентална медицина;
Ортодонтия.

Денталната практика на Д-р Красен Енчев работи по договор с РЗОК – Велико Търново.

Работно време

Понеделник от 9:00 – 12:00 село Балван и 15:00 – 19:00 в град Велико Търново
Вторник от 09:00 – 13:00 и 15:00 – 19:00 в град Велико Търново Сряда от 10:00 – 12:00 в село Вардим и 15:00 – 19:00 в град Велико Търново
Четвъртък от10:00 – 13:00 в село Сушица и 13:30 – 16:30 в село Камен
Петък от 09:00 – 13:00 и 15:00 – 19:00 в град Велико Търново

Контакти

enchev_dent@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *