Д–р Венелина Чубриева

Информация:

Доктор Венелина Чубриева е личен и семеен лекар, практикуващ на територията на град Правец. Тя е с отлична професионална подготовка и практически опит. Сключва договор с НЗОК и открива собствен кабинет през декември 2011 година. От тогава до сега на нейните грижи са се доверили много от жителите на гр. Правец. Доктор Чубриева извършва следните медицински дейности: профилактични и клинични прегледи;
диагностика и лечение на заболявания; домашни посещения; поставяне на ваксини и имунизации; детски консултации; издаване на направления за специалист.

Доктор Венелина Чубриева извършва задължителните профилактични прегледи в лекарския си кабинет в град Правец. Профилактичните прегледи включват: проверка на зрението; измерване на кръвното налягане; изчисляване индекс на телесната маса; оценка на психическото състояние;ЕКГ.

Като личен лекар, доктор Чубриева извършва домашни посещения и осигурява за своите пациенти 24 часова медицинска помощ.

Доктор Венелина Чубриева извършва диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни, домашни посещения, издаване на направления в град Правец. Лекарският кабинет на доктор Чубриева е оборудван с модерна медицинска техника, необходима за диагностиката на редица заболявания. Като семеен лекар, извършва лечение на настинки, пневмонии, заболявания засягащи стомашно-чревния тракт, пикочно-половата система, сърцето и други здравословни проблеми. Доктор Чубриева извършва наблюдение на пациенти с остри и хронични заболявания. В качеството на специалист с богат опит, доктор Чубриева ще Ви посъветва при различни оплаквания и ще Ви окаже квалифицирана медицинска помощ. Извършва детски консултации в град Правец. Основна цел на прегледите е проследяване правилното развитие и отглеждане на кърмачета и деца до 7 годишна възраст. По време на детските консултации се измерва ръста и теглото на детето, проследява се психическо развитие и здравословно състояние. При детските консултации се поставят и задължителните имунизации, според БИК ( Българския имунизационен календар ).

Работно време


Понеделник: 08:00 – 14:00
Вторник: 14:00 – 19:00
Сряда: 08:00 – 14:00
Четвъртък:08:00 – 16:00
Петък: 08:00 – 14:00
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

Контакти

venelinachubrieva@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *