Д-р Атанас Гълъбов

Специалист – хомеопат

Информация:

Атанас Гълъбов е роден през 1962 г. Завършва медицина през 1991 г.
Заедно със своите колеги д-р Дора Пачова и д-р Петър Найденов организират първия в България двегодишен курс по класическа хомеопатия (1993–1995) съвместно с Лондонския колеж по класическа хомеопатия. Преминава тримесечно индивидуално обучение при един от най-известните съвременни лекари хомеопати д-р Алфонс Гьойкенс в Клиничния учебен център по класическа хомеопатия в Хехтел, Белгия. Посещавал е семинари на Георгос Витулкас, Джеръми Шер, Пол Херскю, Прафул Виджейакар и други признати специалисти в тази област.

Участвал е в превеждането, редактирането и издаването на български език на няколко книги по хомеопатия.
От 1995 до 1999 г. е председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България, която е асоцииран член на Европейския комитет по хомеопатия от 1996 г. Има атестация за добра хомеопатична практика, отговаряща на стандартите на Европейския комитет по хомеопатия. Прилага холистичния медицински подход, като основният лечебен метод, който използва, е класическа хомеопатия, а допълнителни – фитотерапия и су джок
терапия. Има многобройни участия в различни телевизионни и радиопредавания и написани десетки статии за популярни вестници и списания.

Автор е и на книгите “Първа помощ с хомеопатия за всички”, “Терапевтичен наръчник по хомеопатия”, “Световната конспирация срещу здравето” и “Окована свобода”.

Работно време

С предварително записване на часове

Контакти

realtime@abv.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *