Д-р Анета Янчовичина

Стоматолог

Информация:

Д-р Анета Янчовичина е лекар, специалист по дентална медицина. Предлага прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на Д-р Янчовичина ще намерите в град Банско.

Стоматологичният преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. Редовните прегледи са от голямо значение, за поддържането на отлично дентално и орално здраве при всеки. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение на денталните заболявания.

Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъбите в устната кухина. В начален стадий, симптомите на кариес са най-често визуални, а в по-късен етап се появява болка и дразнения. Лечението на кариес се извършва с помощта на пломба от съвременните материали, позволяващи направата на пълни възстановявания, които наподобяват цветът и формата на естествените зъби. В кабинета на Д-р Янчовичина ще получите лечение на кариес без кървене и без болка.

Д-р Янчовичина извършва естетичната стоматология. Този вид стоматология е професионален усет и изкуство за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. В стоматологичният кабинета на Д-р Янчовичина се предлагат варианти за сияйна усмивка, чрез: коронки, мостове, фасети, избелване на зъби и отстраняване на зъбен камък. Д-р Анета Янчовичина ще Ви помогне да възвърнете увереността си и самочувствието при общуване, както и ще ви възвърне свободата да се усмихвате.

Д-р Янчовичина предлага избелване на зъби. Това е безболезнена, неинвазивна процедура с отличен естетичен ефект. Избелването на зъбите води до изсветляване на твърдите зъбни тъкани, чрез използване на химични средства. За по-голям ефект от процедурата, се извършва предварителна подготовка – отстраняване на плака, зъбен камък и се гарантира безопасност за венците по време на избелването.

Избелването на зъбите се извършва, чрез няколко процедури до достигане на желания ефект. За целта се използва избелващ гел, поставен в пулпната кухина, който се оставя да действа няколко дни.

Работно време

С предварително записване на часове.

Контакти

anetadent@mail.bg

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *