Дентален център – Медикадент

Дентален център – МЦ Релакс 29 ЕООД

Информация:

Дентален център – Медикадент е специализирана дентална клиника, намираща се в центъра на град София. В нашата клиника разполагаме с апаратура и оборудване, отговарящи на най-високите стандарти за качество. Ние работим с висококачествени материали на водещи световни производители, предимно американски, японски и немски. Клиниката разполага с два напълно оборудвани кабинета, в които се извършват широка гама от стоматологични услуги. Клиниката има сключен договор с НЗОК.

Реминерализация:
Прилага се при лечение на начален кариес на детските зъби и за заздравняване на откритите повърхности на емайла при начален стадий на зъбно изтриване или малки фрактури на емайловите ръбове.

Реминерализацията е метод за лечение на повърхностните кариеси във фаза на тебеширенобяло петно без нарушаване на структурата на емайла. Този вид кариеси се срещат много рядко при възрастни, което се дължи на напълно минерализираният повърхностен слой на емайла. При децата обаче поради ненапълно завършената минерализация те са често срещани.

Силанти:
Още с появата си, постоянните зъби са предразположени към появата на кариеси. Зъбите имат вдлъбнатини и фисури (цепнатини), в които може да се задържи храна и да се развият бактерии. Идва въпросът дали това не може да се предотврати чрез правилно миене на зъбите? За съжаление особената форма на някои зъби пречи на влакънцата на четката за зъби да премахната изцяло храната и плаката от тях. За да се предотврати развиването на кариес, стоматолозите препоръчват силанизиране на зъбите. Силанизирането представлява запечатване на цепнатините по дъвкателните повърхности на задните зъби със специален пластичен композит.

Работно време

Понеделник от 13:00 до 19:00ч.
Вторник от 13:00 до 19:00ч.
Сряда от 13:00 до 19:00ч.
Четвъртък от 13:00 до 19:00ч.
Петък от 13:00 до 19:00ч.
Събота от 14:00 до 18:00ч.
Неделя – почивен ден.

Контакти

office@1success-bisiness.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *